Food Rengøring

grundrens

Grafitti rens

Gulv rens

Hånd og hud

Skum produkter

Special rengøring

Sanitets rengøring

Glas/vindues sæbe

Ovn rengøring

Pool rens

Vaskepulver/skyllemiddel

opvaskemaskine

Rekvisitter/børster osv.

Universal rengøring

 

Søg efter vare:
 

Velkommen til Thyborøn skibsrens

Thyborøn skibsrens er overtaget af Sydthy industri-og staldrens pr 1 september 2016. Vi fortsætter med rens af tanke og skibe samt rens af industri bygninger som før med kvalificerede og uddannede medarbejder som vil servicere nye og gamle kunder fra vores afdeling på Tankskibsvej 13

se staldrens for mere info

Hvorfor skal du vælge vores produkter

Thyborøn skibsrens har siden år 2001 taget hånd om rensning af skibe,stalde samt forskellige hustage på bygninger.Gennem denne erfaring har vi fået et stort kendskab til de produkter som vi sælger. Vores grossist Anti-germ blev i år 2018 slået sammen med Hypred, Kilco, LCB, Medenteck, og G3. Den nye sammenslutning hedder nu Keria-group som nu er en af de  største producenter af rengøringsmidler til både levnedsmiddel industrien og den almindelige industri.Da vores erfaring stammer fra egen brug kan vi kan derfor give vores kunder en professionelt vejledning i hvilket produkt som de skal vælge til netop deres virksomhed.

Vi har med den nye hjemmeside gjort det nemmere for vores kunder at finde  de produkter som vi anbefaler og selv bruger dagligt.

https://kersia.dk/

 

..Bemærk at alle priser vil være excl. moms

Udover levering af sæbe og desinfektionsmidler, kan vi selvfølgelig tilbyde Dem, at udarbejde rengørings- og hygiejne plan for netop Deres virksomhed. Sikkerhedsdatablade findes under hvert produkt  som pdf fil datablade. klik på pdf icon for at downloade.

Som noget nyt er vi nu leveringsdygtige i alle former for børster, papirhåndklæder, toiletpapir, værkstedsruller samt alle former for dispencer til konkurrencedygtige priser.

Udover vores nye shop tilbyder vi.

  • Staldrens
  • Rens af Tanke
  • Højtryks rens af skibe

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os. Vi giver gerne et tilbud ved større mængder af vores produkter.Vi kommer gerne på et besøg i jeres virksomhed og giver jer gode råd om brug af vores produkter.

For produkter ring til
For rens af tanke / staldrens /skibsrens ring til

Jan 21227964
eller 

Keld 31653800

Se også: www.Staldrens.com


Kampagne
 
Nyheder

Orlin Handcare (12 X 1 Liter)

håndsæbe

Varenr. 623113
 

Lindo

Lindo er en neutral universalrengørings sæbe

Varenr. 622110